Feest-Uitje.nl

Kookworkshop
Flevoland

Kookclinic Kookstudio Kookworkshop Kooklocatie

Home - Kookworkshop

Rada’s Kookstudio - Lelystad


Vegetarische Kooklessen voor bedrijven en particulieren

Rada Meursing is tien jaar chef-kok geweest in een groot Hindoe-klooster en daar is zij verlliefd geworden op de Indiaas-vegetarische keuken, ook Vedische keuken genoemd. Hoewel zij zelf al meer dan 30 jaar vegetarisch eet, heeft zij nooit iets op kookgebied gevonden dat in de verste verte de Vedische keuken kan evenaren. Rada geeft al twintig jaar met veel plezier kookles.

Kookuitje
Met een groep, onder deskundige leiding, komen koken en daarna gezellig dineren.
Ideaal voor teambuilding. Het is ontzettend leuk om dit te doen met de afdeling van je bedrijf, bij wijze van bedrijfsuitje, of gewoon met een groep vrienden of familieleden, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest.

Waarom de Indiaas vegetarische keuken?
De indiase keuken is één groot avontuur, en voor bijna iedereen nieuw. Door het subtiele gebruik van kruiden maak je overheerlijke en verrassend andere gerechten met de meest eenvoudige ingrediënten. En moeilijk of tijdrovend is het echt niet. In een kwartiertje maak je zelf bijvoorbeeld verse kaas (panir) of bak je verrukkelijke broodjes (puri’s) die voor je ogen opbollen als ballonnetjes.
Bovendien is deze keuken zo uitgebalanceerd, dat u zult merken hoe voldaan en prettig u zich ook ná de maaltijd voelt.

Tropisch Feest
Als u de avond nóg feestelijker wilt maken, kunt u voor een kleine meerprijs het koken combineren met een workshop djembee-spelen (Afrikaans drummen). Heerlijk om te doen, en het maakt de sfeer onmiddellijk helemaal swingend! Ideaal voor grotere groepen (15+).

Locaties
Rada’s Kookstudio biedt u de keuze uit vijf verschillende locaties, elk met zijn eigen karakter!

www.kookstudio.net
 


 

Home - Kookworkshop