Feest-Uitje.nl

Workshop
Drenthe

Percussie workshop Cupcakes versieren Klompen pimpen Cocktails shaken

Home - Workshop

Angels Art & Design - Assen


Angelique Vonck is een professioneel opgeleide en gecertificeerde Art Clay Silver instructeur en zij geeft workshops en cursussen in het maken van sieraden met zilverklei (Art Clay Silver) en workshops en in het maken van sieraden met glaskralen. In de webwinkel vindt u art clay silver producten. Bovendien kunt u bij Angelique Vonck uw persoonlijke sieraad bestellen die zij helemaal op maat voor u maakt met materialen die u wenst!

Workshops

Gezien de exclusiviteit van de workshops en de aandacht die aan een ieder kan worden gegeven, wordt er gewerkt met maximaal 5 personen bij de zilverklei workshops (bij een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje is het maximale aantal 12 personen, er zijn dan 2 instructeurs!) en maximaal 5 personen bij de glaskralen ketting workshop (grotere groepen van 8 tot 10 personen mogelijk).

Angels Art & Design
tel. 0592 - 85 11 74
e-mail
www.angels-artanddesign.nl
 


 

 

Lida Thiry Imago & Kledingadvies - Meppel


U wordt stilzwijgend op uw uiterlijk beoordeeld, of u dat nu wilt of niet. Wat u zegt, draagt maar voor een klein deel bij aan de eerste indruk die u maakt.

Als u er goed uitziet voelt u zich zelfverzekerder en dat straalt u ook uit. Maar hoe kunt u er altijd goed uitzien op momenten dat ‘het er toe doet’?

Lida Thiry Imago & Kledingadvies organiseert korte inspirerende trainingen, presentaties, workshops en consulten voor vrouwen en mannen die in de werksituatie, maar ook in hun privéleven altijd goed uit moeten en willen zien.

Lida Thiry Imago & Kledingadvies verzorgt workshops over kleur, make-up en kledingstijl.
Wij verzorgen ook (kortere) workshops op maat. Het programma wordt in overleg met u vastgesteld. Voor wie:
• vrijgezellenfeestjes
• collega’s
• vriendinnen
• jaarclub
• bedrijven (teambuilding)

www.kledingstijladvies.nl
 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Workshop