Feest-Uitje.nl

Vrijgezellenfeest
Drenthe

Vrijgezellenavond Vrijgezellenfeest Vriendinnenuitje Vrijgezellenfeesten

Home - Vrijgezellenfeest

Kraal en Kamer - Assen en op locatie


Workshops / Vrijgezellenparty’s

Workshops volgen bij Kraal en Kamer is gewoon een gezellige aangelegenheid. Je komt met een paar vriendinnen, collega’s of bekenden naar ons toe, of je reserveert als groep (en vraagt naar de diverse mogelijkheden).

Aan het begin van de workshop krijg je een korte uitleg, daarna mag je zelf aan de slag. Je bent niet verplicht om een bepaald sieraad te maken. Je gaat gewoon aan de slag aan de hand van diverse voorbeelden. Aan het eind ga je naar huis met je zelfgemaakte sieraad. Natuurlijk zijn wij er met advies en ondersteuning. Heb je de smaak te pakken, dan kun je thuis ook aan de slag.

Workshops gaan op (telefonische) afspraak, tel. 0592 - 33 13 30.
Uw reservering is definitief na vooruitbetaling bij opgave.

Kraal en Kamer
Markt 15
9401 GT Assen
Tel. 0592 - 33 13 30
Fax 0592 - 31 10 31
info@kraalenkamer.nl
www.kraalenkamer.nl
 


 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een vrijgezellenfeest op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit vrijgezellenfeestje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Puzzelend peuzelen met Miss Murder Moordspel
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Een vrijgezellenfeest al vanaf € 29,50 met het Miss Murder Moordspel + High Tea
Het Miss Murder Moordspel wordt meestal tijdens diners gespeeld maar is ook zeer geschikt in combinatie met een High Tea
’s middags. Ontrafel het mysterie van de moorden op Coco Island in een deftige sfeer met je pink omhoog. Dat is niet alleen vréselijk gezellig maar vooral ook verrassend betaalbaar! De koffie, thee en alle heerlijkheden zijn inclusief, dus weet je van tevoren precies hoeveel het hele gebeuren gaat kosten. Een ideaal vrijgezellenfeest wanneer de avond geen optie is, het budget beperkt is of als je gewoon eens een keer iets anders wilt. Jolly good!

Zelf acteren in een soap aan tafel met het Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Informatie
Dinerspel.nl werkt samen met top locaties in alle provincies van Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl
 


Dinerspel.nl

 

 

Lida Thiry Imago & Kledingadvies - Meppel


U wordt stilzwijgend op uw uiterlijk beoordeeld, of u dat nu wilt of niet. Wat u zegt, draagt maar voor een klein deel bij aan de eerste indruk die u maakt.

Als u er goed uitziet voelt u zich zelfverzekerder en dat straalt u ook uit. Maar hoe kunt u er altijd goed uitzien op momenten dat ‘het er toe doet’?

Lida Thiry Imago & Kledingadvies organiseert korte inspirerende trainingen, presentaties, workshops en consulten voor vrouwen en mannen die in de werksituatie, maar ook in hun privéleven altijd goed uit moeten en willen zien.

Lida Thiry Imago & Kledingadvies verzorgt workshops over kleur, make-up en kledingstijl.
Wij verzorgen ook (kortere) workshops op maat. Het programma wordt in overleg met u vastgesteld. Voor wie:
• vrijgezellenfeestjes
• collega’s
• vriendinnen
• jaarclub
• bedrijven (teambuilding)

www.kledingstijladvies.nl
 


 

 

Kookstudio DinerItalia - Meppel


Kookstudio DinerItalia organiseert voor alle liefhebbers van gezond en lekker Italiaans eten cursussen (koken en cultuur/eetgewoontes) en workshops. Deze vinden plaats bij Concordia in Meppel.

De opzet is om de groepen zo klein mogelijk te houden, zodat er alle tijd is om iedereen persoonlijke begeleiding te geven.
p deze manier ontstaat er ook tijd voor meer achtergronden van de Italiaanse eetcultuur.
De kookcursussen- en workshops vinden ’s avonds en in weekenden plaats.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk met een groep te komen koken. Voor een bedrijfsuitje of familie/vriendendiner is DinerItalia een origineel idee waarmee je je klant, je collega of je vrienden kunt verrassen.

Kijk verder op onze website en wellicht mogen we u binnenkort ontmoeten in onze kookstudio.

www.dineritalia.nl
 


 

Home - Vrijgezellenfeest