Feest-Uitje.nl

Kookworkshop
Drenthe

Kookclinic Kookstudio Kookworkshop Kooklocatie

Home - Kookworkshop

Brasserie Diggels - Westerbork


Kookstudio
Voor een gezellige zelf-kook-avond kunt u met maximaal 20 personen bij ons terecht.
U bereidt, samen met de kok, een vier-gangen diner bestaande uit een koud voorgerecht, een warm voorgerecht, een hoofdgerecht en uiteraard een dessert. In overleg met u stelt de kok het diner samen, uiteraard rekening houdend met mogelijke diŽten.

Hoe ziet zo’n avond eruit:
Bij binnenkomst ontvangt u informatie over het verloop van de avond, u wordt in groepjes verdeeld, ontvangt een kookschort en koksmuts en gaat aan de slag met de voorbereidingen van uw gerecht. Van A tot Z bereidt u met uw groepjes uw gerecht voor.

Zijn de voorbereidingen klaar dan gaat u aan tafel met uw gezelschap. De tafel is door u en/of een aantal van uw mede-kook-genoten zelf gedekt.
Bent u verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het hoofdgerecht, dan kunt u eerst rustig plaatsnemen en genieten van de voorgerechten en een passend glas wijn bij ieder gerecht (uiteraard met uitleg over de betreffende wijn). Maar na de voorgerechten bent u zelf aan de beurt. Opnieuw de keuken in om het hoofdgerecht “af” te maken en vervolgens aan uw tafelgenoten uit te serveren.

Een gegarandeerd gezellige, culinaire actieve avond!

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op.

E-mail : info@diggels.com
Site : www.diggels.com
 


 

Home - Kookworkshop