Feest-Uitje.nl

Bedrijfsuitje
Drenthe

Solex rijden Challenge parcours Karten Zeilen

Home - Bedrijfsuitje

Breeland Recreatie - Annen


Beleef het in Drenthe.

Is uw bedrijf toe aan een onvergetelijk dagje uit? Bij Breeland Recreatie heeft u de keuze uit vele actieve buitenactiviteiten en originele binnenactiviteiten.

Kanoën, steppen, survival, fietsroutes, atb routes, handboogschieten, teambuilding, letterboxen, GPS of combinatietochten.
Kiest u een standaard arrangement of stelt u zelf een arrangement samen, het kan allemaal bij Breeland!

Naast de buitenactiviteiten kunt u ook kiezen voor één van de originele binnenactiviteiten: Een reis door middeleeuws Drenthe, of speelt u misschien de hoofdrol in een heuse theatervoorstelling; Licht uit… spot aan! Of bent u de hoofdverdachte tijdens één van onze moorddiners? En niet te vergeten Hup Holland Hup! Wie heeft de beste Holland kennis?

Elk programma kan worden aangevuld met lekker eten in het gezellige paviljoen. Bbq, w/k buffet of stamppot, wij maken het graag voor u klaar.
Wilt u het nuttige met het aangename combineren? Probeer eens ‘actief vergaderen’: Vergaderen in combinatie met een leuke activiteit of teambuilding, een perfecte combinatie en voor bedrijfstrainingen kan Breeland beschikken over professionele teamtrainers.

Voor een meerdaags uitje kunt u gebruik maken van de ****groepsaccommodaties op Breeland.

U bent van harte welkom.

www.breeland.net
 


 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een bedrijfsuitje op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit bedrijfsuitje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Miss Murder Moorddiner
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Big Trouble Schandaaldiner
Voor een echt schandalig bedrijfsuitje gaat de opvolger van het Big Secret Soapdiner nog verder! Weet u wat er allemaal gebeurt achter de gordijnen van uw buren? Nee?
Dat konden best wel eens duistere zaken zijn! Keurige hardwerkende mensen houden er soms verbazingwekkend bizarre liefhebberijen op na. En laten we eerlijk zijn, da’s boeiend!

Informatie
Dinerspel.nl heeft toplocaties in heel Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl of bel: 030 - 677 14 44.

 


 

 

Wijnkoperij De Steenen Camer  - wijn & spijsproeverijen op elke door jou gewenste lokatie


Wilt u privé of zakelijk een leerzame, informele Wijnproeverij of Wijn & Spijs middag/avond organiseren, dan regelen wij dit graag voor u. Voor groepen vanaf 10 personen (tot 500 personen), op elke gewenste lokatie (bij u thuis, uw bedrijf..) kunt u o.a. kiezen uit:

Wijnproeverij (middag/avond)

Naar keuze een "doorlopende" of "begeleide" wijnproeverij, met standaard de volgende opzet:

Welkomstdrankje: een glaasje Cava Brut of Prosecco
• wijnproeverij van 7 wijnen (thema mag u zelf kiezen of aan de vinoloog overlaten) *
• introductie door vinoloog (wijnproeven, de te proeven wijnen)
• keuze uit uit een begeleide (elke wijn gezamenlijk proeven) of doorlopende proeverij (ieder proeft de wijnen in eigen tempo)
• glazen, spuugbakken etc nemen wij mee
• een kleine versnapering (kaas, hapje, brood)

* als thema kunt u denken aan: diversiteit (wijnen/stijlen uit diverse landen), biologische wijnen, een specifiek land of gebied,
   champagne-proeverij (toeslag), rosé-proeverij etc.


Wijn & Spijs middag/avond

U kunt ook kiezen voor een wijnproeverij, gecombineerd met bijpassende hapjes. Zo leert u op een eenvoudige manier hoe u zelf leuke, spannende combinaties kunt maken tussen wijn & gerecht. Na een korte introductie (theorie) gaat u zelf ervaren wat wel en niet past! Ervaar, proef, ontdek! Er worden 8 verschillende wijnen geproefd in combinatie met kleine hapjes.

Een Wijnproeverij of Wijn & Spijs avond kan ook plaatsvinden bij een restaurant of kookschool (op lokatie), in combinatie met een diner. In dat geval zal de prijs afhankelijk zijn van de keuze van de lokatie en het menu. Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden en gelden er speciale tarieven bij grotere groepen.

Informeer naar de voorwaarden of bel met Yvonne Hester: (035) 523 96 70 of 0615078490.

info@desteenencamer.com
www.desteenencamer.com
 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Bedrijfsuitje